Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hogyan használjuk a motivációt a teljesítmény javítására Izzítsuk fel a belső tüzet

január 29, 2018 @ 9:00 de. - 6:00 du.

25000Ft


A workshop tervezett tartalma

Mi az, ami igazán motiválja Önt, vagy a munkatársait?
Hogyan lehet a motivációt pontosan mérni?

Ahhoz, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk, motiváltnak kell lennünk, ami ösztönzi a telje-sítményt. A Hay Group kutatásai szerint a nagymértékben elkötelezett alkalmazottak 50%-kal nagyobb valószínűséggel múlják felül a teljesítmény célokat, és azok a vállalatok, amelyek legjobban tudják bevonni dolgozóikat, 4 és félszeres bevétel növekedést érnek el – ez a meg-növekedett forgalom, termelékenység és jövedelmezőség legfőbb kulcsa.
Saját motiváló mozgatórúgóink megértésével időt, energiát takarítunk meg, valamint radikáli-san javítjuk a saját teljesítményünket, elégedettségünket és eredményeinket azáltal, hogy a viselkedések mélyére ásunk és mélyebben megvizsgáljuk, hogy mi hajt minket előre – meg-nézzük a MIÉRTET.
Carole Gaskell ismerteti a motiváció gyökereit, segít felismerni saját és csapata-ink/szervezetünk motivációs ösztönzőit annak érdekében, hogy ismét felizzítsuk a szerveze-ten belüli tüzet, és hogy megértsük, hogyan lehet elérni és pontosan mérni a motivációt. En-nek messzire mutató jelentősége van saját magunk energizálása céljából és abból a szem-pontból is, hogy egy vezető igen komoly hatást tud majd elérni, ha tudja, melyek azok a moti-vációs mozgatórugók, amelyeket „meg kell nyomnia” a munkatársainál, ha csúcsteljesítményt akar elérni.

Részletek

Dátum:
január 29, 2018
Időpont:
9:00 de. - 6:00 du.
Összeg:
25000Ft
Honlap:
http://coachinghataroknelkul.hu/carole-gaskell-hogyan-hasznaljuk-motivaciot-teljesitmeny-javitasara/

Szervező

Horányi Tibor
Telefon:
+36305999923
E-mail:
horanyi,tibor@gmail.com

Helyszín

Erste Bank Hungary Zrt.
Népfürdő u. 24-26.
Budapest, 1138 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36305999923
Honlap:
coachunghataroknelkul.hu