Effecteam Trainings Team

Effecteam Tranings

effecteam trainings

A közhely igaz, változó világban élünk. A lehetőségek, igények és vele együtt a kihívások is gyorsabban változnak, mint valaha. A munkánk, az életünk, a környezetünk akár néhány nap leforgása alatt tud a feje tetejére állni, átfordulni, megváltozni. Sokszor nem indukáljuk, irányítjuk az eseményeket, csak alkalmazkodni, idomulni tudunk hozzájuk…ha elég felkészültek,rugalmasak, nyitottak vagyunk.
Az új digitális kor, generációs szakadékok, kultúrális különbségek, gazdasági nehézségek. Innovációs követelmények, a fenntarthatóság és környezetvédelem kihívásai… Hogyan lehet ezt optimálisan beilleszteni egy vezető, egy szervezet életében? A modern munkakörnyezet nem lehet statikus, állandóan változik, sőt állandóan fejlődik és tanul, integrál. A jövő csapatai készen állnak a válozásokra, nemcsak reagálnak, hanem generálják, irányítják azt.

Készségek

Milyen képességekre, készségekre, szemléletmódra van szükségünk ahhoz, hogy jó vezetők legyünk? Hogyan navigáljuk a csapatunkat, hogy sikereket érjünk el? Hogyan motiválhatjuk a munkavállalóinkat, hogy a legjobbat hozzák ki magunból? Milyen eszközökkel segíthetjük a kollégákat, hogy a megfelelő attitűddel találjanak rá a megoldásaikra? Hogyan fejlődhet folyamatosan egy szervezet? Milyen válaszokat adhatunk a környezeti kihívásokra? Hogyan alakíthatunk ki egy összetartó csapatot, mely képes a folyamatos teljesítmény fenntartására? Hogyan nyerhetjük meg csapatunk tagjait eyg-egy projeknek? Mi a titka az elkötelezett alkalmazotti légkörnek? Hol, hogyan születnek a jövőt megalapozó innovációk?

Tréningek

Az Effecteam tréningek által kínált négy alap pillér ezen kérdésekre adja meg a válaszokat. Miközben interaktív tréningeken, workshopokon taglaljuk a munkavállalói motíváció, a vállalati sokszínűség, a fenntarthatóság, illetve a kreativitás és innováció kérdéskörét és a nap végére nemcsak a válaszokra találunk rá, de magunkra és a csapattársainkra is. Megismerjük egymást, közösen alakítjuk, formáljuk álláspontunkat és világképünket ezekben a fajsúlyos kérdésekben. Képesek vagyunk kialakítani és integrálni a vállalati stratégiákat, vagy új ötletekkel, eredeti megoldássokkal szolgálni egy-egy témakörben.

A tölténytár

Eszköztárunkat úgy válogattuk össze, hogy a nemzetközi porodon is elismert alapokon nyugvó tréning portfolóiót kínálhassunk partnereinknek. Tréningjeink a nemzetközi szakmai szervezetek által elismert és akreditált módszerekre épülnek, biztosítva így a workshopok magas színvonalát.
A tréningek hossza, kialakításuk rugalmas, csapatra, egyéni igényekre szabható. Elérhetőek félnapos, de akár 2-3 napos kombinált tréningek is.
A helyszínek is változatosak, akár a cég saját helyszínén, akár Magyarországon kihelyezett helyszíneken, esetleg Szlovéniában, vagy Ausztriában szeretne tréningeket tartani a témában, úgy forduljon hozzánk bizalommal.
Többnapos tréningek esetén szívesen kombináljuk azt digitális detox programunkkal vagy outdoor csapatépítő tréningjeinkkel, így biztosítva tartalmas és mozgalmas szórakozást a csapatoknak.

Horányi Tibor Környezetvédelmi mérnök, team-coach, motivációs tréner, vadvízi túravezető Természet, sport, aktív életmód, csapatszellem, hatékonyság, állandó kihívások.

Környezetvédelmi mérnök, team-coach, motivációs tréner, vadvízi túravezető

Természet, sport, aktív életmód, csapatszellem, hatékonyság, állandó kihívások.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem csapatépítő és outdoor tréningek terén. Több ezer emberrel együtt dolgozva megtapasztaltam a sokszínűséget, kulturális különbségeket, eltérő attitűdöket. Senior vadvizi túravezetőként pedig a gyors és felelősségteljes döntéseket, és a csapatmunka erejét. A vizen nincs idő elméleteket gyártani, vitatkozni, vagy más stratégiát követni. Itt a csapatmunkán , az összhangon, helyzetfelismerésen, bizalmos és jó vagy rossz döntéseken múlik minden, a veszélyhelyzetek pedig megedzik a képességeket és kiélezik a helyzeteket. Motivációs trénerként és team-coachként megtapasztaltam mekkora erővel bír, ha átlépjük a saját komfortzónánk határait, ha tisztában vagyunk a bennünk rejlő hajtőerő erejével, ha átlendülünk a problémákon és a megoldásokra fókuszálunk.

Környezetvédelmi mérnökként elkötelezett híve vagyok a fenntarthatóságnak. Mindig tudunk olyan megoldásokat találni, melyek figyelembe veszik a fenntarthatóság alapelveit és a jövőbemutatók, beilleszthetőek a vállalati értékekbe és az emberek számára is vállalhatóak. Azért dolgozom, hogy minden nap tegyek valamit a környezetvédelem jegyében, és hogy segítsek másoknak is olyan lépésekre rátalálni, melyekkel ők is hozzájárulhatnak egy zöldebb jövőhöz.
Szakmai karrierem során dolgoztam multinacionális vállalatoknál, projekt menedszerként vezettem csapatokat, tapasztalatokat szereztem a hazai KKV szektorban és dolgoztam a családi vállalkozásunkban is. Sokszínű szakmai karrierem alatt szerzett tapasztalataimat sikerrel építettem be a tréneri munkámba.
Nagy hangsúlyt fektetek az önkéntességre és a hazai civil szervezetek szakmai vagy akár pro-bono támogatására. Így kerültem kapcsolatba a Greepeace-el, a Tilos rádióval vagy a PET Kupá-val. Fontosnak tartom, hogy a jelenlegi társadalmi kihívások, az ezzel kapcsolatos információk, a társadalmi párbeszéd és annak közösségformáló ereje a megfelelő platformokon szabadon működhessen hazánkban is.

Enyedi Márti Agrármérnök, Marketing Specialista, Piacfejlesztési Vezető, ICF Coach Stratégia, precizitás, kreatív megoldások, sokszínű világ, utazás, elmélyült pillanatok

Agráermérnök, Marketing Specialista, Piacfejlesztési Vezető, ICF Coach

Stratégia, precizitás, kreatív megoldások, sokszínű világ, utazás, elmélyült pillanatok.

Több mint 18 éve dolgozom mérnökként, nemzetközi csapatokban együttműködve hoszútávú projekteken. Megtanultam a precizitás és a nagy felelősség mellett is kreatívnak és nőiesnek maradni. Könnyen közlekedek az interkulturális közösségekben, megtapasztaltam a sokszínűséget, a diverzitás jelentette kihívásokat, nehézségeket. Éppen ezért hiszek a sokszínűség erejében, annak értékteremtő mivoltában. Bevertem a fejem a nem létező üvegplafonba,  átéltem a ki nem mondott sztereotípiákat, megküzdöttem a különböző interperszonális akadályokkal és sikeresen kihevertem a kiégést. Mindebben a coaching segített, az az út, amit a tudatosságom fejlesztésében tettem meg.
Dolgoztam saját vállalkozásban, hazai középvállalatnál, projekteken a KKV szektorban, adtam tanácsot hazai és európiai ügyvezetőnek és vezérigazgatóknak, építettem gyártóüzemet és irányítottam többszáz fizikai munkást. Mindenhol másként kellett megfelelni, más kihívásoknak. Mint marketing szakember számtalan piacot vizsgáltam, különböző viselkedésmintákat kutattam. Mint mérnök szaktanácsadó rengeteg emberrel dolgoztam együtt 12 országban. Kreatív szemléletmódom, rugalmas hozzállásom, problémamegoldó attitűdöm mindig a segítségemre volt a sikerek elérésében. A folyamatos tanulás híve vagyok, hiszen ez a legjobb módja annak, hogy naprakészek legyünk, hogy fejlődni tudjunk, hogy nyitottak maradjuk.

Az egyensúly

Legszebb kihívásom a családanya szerep. Büszke vagyok arra, ahogyan sikerült  harmonikus összhangot létrehoznom a munkám és a családom között, arra hogy teljes értékű anya, feleség, kolléga és vezető vagyok. Örülök, hogy sikerült az évi közel 40 üzlet út mellett is egy összetartó, jókedvű, aktív családi életet kialakítani. Hiszek abban, hogy mi nők képesek vagyunk egyfajta új egyensúly megteremtésére, és hogy ebben a férfiak csodás partnereink lehetnek. A világ új kihívásaira közösen tudjuk megtalálni a válaszokat és ez egy nagyszerű felfedezés lehet.

Szabadidőben utazni szeretek és a művészetek érdekelnek. A sokszínűség és a kreativitás feltölt. Kikapcsolódni pedig jógázás vagy egy-egy jó könyv olvasása közben szoktam. Támogatom a jó társadalmi kezdeményezéseket, ezért számtalan non-profit szervezet támogatok. Jószolgálatot a hazai telefonos lelkisegély szolgálatnál teljesítettem 4 évig, ma pro-bono coachinggal támogatok hazai szervezeteket és anyukák kezdő vállalkozásait.

Vélemény, hozzászólás?