csapatepites

Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk aktív kikapcsolódást, különleges csapatépítő tréning élményeket, extrém csapatépítő kihívásokat teremteni, azért hogy a végrehajtott csapatépítő feladatokon keresztül elősegítsük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

Outdoor kalandos csapatépítő tréning programjaink játékos hangulatot és izgalmas kikapcsolódást nyújtanak az outdoor csapatépítő ügyességi feladatok leküzdése közben.

Extrém csapatépítő tréning programjainkkal a személyes kapcsolatok és a közösség építésén túl célunk, a résztvevőket a megszokott életvitelükből kiemelve extrém, váratlan helyzeteken keresztül töltsük fel új energiákkal. Az extrém élmény programok az aktív kikapcsolódáson túl segítik a résztvevőket a mindennapi problémák hatékonyabb megoldásában.

A csapaton belüli bizalmi szintet egy csapatépítő élményprogram, a csapat teljesítményét pedig a csapatépítő tréning emeli.

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning lényege az egyének „csapatjátékossá való képzése”, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning az együttes fejlesztést, vagyis a résztvevők közötti gördülékenyebb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg. A csapatépítés két fajtáját különböztetjük meg aszerint, hogy kültéren (outdoor csapatépítő tréning), vagy beltéren (indoor csapatépítő tréning) bonyolítjuk le.

A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyezetek kezelése, vezetői készségfejlesztés.

Indoor csapatépítés belföldön

Ha egy konferencia, szeminárium, vagy workshop két félnapja között kell felrázni a hallgatóságot, célszerűbb az indoor csapatépítő tréning vagy élményprogram mellett dönteni. Itt nem kell időt szánni az utazásra, a feladatok egy helyszínen zajlanak, és a rossz idő sem jelent problémát.

Outdoor csapatépítés a Velencei-tavon vagy a Tisza-tavon

A vállalkozóbb szelleműeket megannyi „erőpróba” és kaland várja, ha outdoor csapatépítő tréningjeink közül választanak – erdőben, hegyen, vízben vagy épp a város eldugott kis utcáin – biztosan nem fog senki unatkozni a játékok során!

Extrém csapatépítés a vadvizü Soca folyón Szlovéniában

Extrovertált, gyors, feladatmegoldó személyeknek és csapatoknak extrém kihívások és erőt próbáló játékok kellenek. Értékesítő csapatok és cégvezetések tucatjai vettek részt a kalandban bővelkedő hazai és külföldi “adventure” (vagy más szóval: extrém csapatépítés) programjainkon. Az adrenalinszintet fokozó élményprogramok emlékei bevésődnek a memóriába, évekig beszélgetnek a konyhában a kollégák az extrém csapatépítés adta emlékekről, tapasztalatokról. A vonal másik végén lévő hangból CSAPATTÁRS lesz, aki, ha kell, egy nehéz pillanatban befut érted a tűzvonalba.

Mi kombináljuk a rafting hétvégét és a csapatépítő tréning elemeket. Kérd egyedi ajánlatunkat!